Χούμπαβλης Κωνσταντίνος Τοποθετήσεις πλακιδίων | Ανακαινίσεις | Υγρ-Θερμομόνωση

Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που μπορούμε να σας
Παρέχουμε ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε

Επικοινωνία

ΧΟΥΜΠΑΒΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Fax : 210 2471335
Τηλ. : 69760 82830

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για προσφορά
youtube-logo

50% ΕΚΠΤΩΣΗ

50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Τοποθέτηση Πλακιδίων

  • Προσιτές τιμές
  • Εξειδικευμένο Προσωπικό
  • Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
  • Δωρεάν εκτίμηση και μελέτη του χώρου σας

 

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με ένα τηλεφώνημα στο 69760 82830

 

Στείλτε μας την προσφορά που έχετε, για να σας κάνουμε μία αντιπροσφορά με καλύτερη τιμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ - Τέντες – επιγραφές

Home » ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
A+ R A-

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι τεχνικοί μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού επισκέπτονται το χώρο σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, για να δώσουν λύση στο πρόβλημά σας σε ώρα και ημέρα της επιλογής σας. Τα συνεργεία μας καλύπτουν όλο τον νομό Αττικής και τους γύρω νομούς καθώς υπάρχουν συνεργάτες πλέον σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Όλοι μας βλέπουμε πλέον πως οι καιρικές αλλαγές που γίνονται τελευταία είναι ραγδαίες, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως, με αποτέλεσμα τους ψυχρότερους χειμώνες και τα θερμότερα καλοκαίρια. Αυτό βέβαια εκτός των άλλων, έχει ως άμεση συνέπεια να αναγκαζόμαστε όλοι μας να καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια (άρα και χρήματα), για να φέρουμε τη θερμοκρασία του σπιτιού μας σε υποφερτές συνθήκες. Όλοι βιώνουμε πλέον τα καλοκαίρια μας με ένα κλιματιστικό να λειτουργεί συνέχεια και το χειμώνα τα καλοριφέρ ή τα τζάκια να δουλεύουν στο φουλ! Και αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση του Περιβάλλοντος, αλλά κυρίως της τσέπης μας.

Η ενδεδειγμένη λύση για αυτό το πρόβλημα είναι η μόνωση, η θερμομόνωση. Μόνο με τη σωστή θερμομόνωση του σπιτιού σας μπορείτε να αποφύγετε τις τεράστιες απώλειες θερμότητας και να διατηρήσετε το σπίτι σας σε θερμοκρασίες άνετης διαβίωσης. Και όταν αναφερόμαστε σε μόνωση εννοούμε την πλήρη θερμομόνωση, που περιλαμβάνει τόσο τη θερμομόνωση ταράτσας όσο και την εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη / κέλυφος).

Κάντε λοιπόν ένα βήμα για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε παθητικό σπίτι, εξοικονομώντας ενέργεια βοηθώντας τα οικονομικά σας και το περιβάλλον

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που δίνει εγγύηση εργασιών για 30 χρόνια

 


Add this to your website

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ - ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΗ